Friday, October 28, 2011

nothing...


Selamat Malam, dan salam sejahtera..readers & blogger... hurmm.. actly lame jugak tak updte blog, minggu ni agak bzy sikit.. tak tawla, ape yg d'busy sgtnye tu, busybody kot...haha..

kejap jer masa da berlalu, rasa mcm baru je hari jumaat... tup2..eh, da masuk hari jumaat balik, malam ni agak dingin..cuaca pon ujan diluar.. tdi petang antar adek gi sek.dia ade aktiviti kat skola lamanye... so balek tu.. ujan je sepanjang jalan.. yup, ramalan cuaca dalam berita tadi, mengatakan ujan disemenanjung akan berterusan..specially tempat2 d'sebelah timur ke selatan eh..eh.. johor pon tak terkecuali tempias, da bukan tempias..basah kuyop dah ni..hehe ~erkk.. ok2.. saya bukan nak melaporkan berita kaji cuaca kot..~ngee..

humm.. pe pon yang berlaku, atleast kita ptt berhati2 juga tentang apa shj kemungkinan yang boleh berlaku, bak kata orang.. sediakan payung sebelum hujan...~haaa.. kan da kena tu pepatah tu.. kan2...^^) ..hihi..

orait2..malam ni nothing special, just tinjau2 ape yang menarik diblog saya ni.. err..da besarang pon. lame sgt gaknye tak update tuan blog ni..~lalala.. :p, ok lah, malam pon da semakin larut.. malam yg muda pod dah menjadi tua..~erkk.. pe pon, hope harini korang2 sume hepi er.. jangan tension2 sgt.. if ada masalah, anggap dia sebagai satu kekuatan semangat untuk terus berjalan dan mengembara...~living is not breathing..ecewah.. da mcm title header aku lak.. puih~

most important, selagi hayat masih bernyawa, so gunakan kesempatan yg ada sebaiknya, okey..^^)

daaa... c u..................tata titi tutu.. :D

No comments:

Post a Comment

Followers