Saturday, October 29, 2011

baby & me..^^)


Selamat Malam, dan Salam Sejahtera..

ini malam, mau update pasal kisah gosip si jejaka kembara ini bersama babynya yang comel itu.. ~err.. da macam akters yang bajet artis.. huh...ok2 actly, baby ini adalah anak buah saya, yg dijaga family.. selama beberapa bulan, oleh kerana ibunya kerja jauh, so saya le kne jadi babysitter jap.. adeh. kebetulan saya freelance.. wat le keje2 umah yg patut, maka telah menjadi bibik tak terlatih.. eh ada ke? da mcm gstt kot~ oh..

...haha, inilah kije2 untuk org yang m'ngangur like me kan ~tett~ emm, after tamat praktikum haritu, maka dah tamat pengajian saya di universiti yang terkenal tu.. [ops!] nasib lps abes tu, dpt job sekejap, mengajar di sekolah tun Perak Muar.. atleast dpt juga wat tmbh dwet poket yang agak kekeringan.. tak kesahlah, walau sementara an.. hurm..eh..eh ~tetibe rindu kat ank murid.. ~tett~

so after this.. kena cari peluang pekerjaan lain..ecehh~ & senang cerita laa ni saya banyak mengabiskan masa dirumah wit famly je.. and wit my baby..~wuhuu... okeh, penat da bebel, nak kasi publish gmbo2 terlampau yg di snap secara tak sengaja... malah disengajakan.. oh, habes aku digosipkan sampai mengatakan baby is mine...~ouh..

baby dari jarak dekat.. ~weee.. sedang menjilat jarinye..

babarazi amek gmbr jejaka sdg bersiar2 wit baby d'Shopping mall tutt~

~ermm.. no komen..

~aloloo, manje nyer er... syg baby saya.. huk2.

babah tersenyum lebow..sambil baby sedang buat muke cute..huhu

daa.. tu je gambo yang ader... nak lagi, nati saya emailkan kat sorang-sorang.. eceh~
lepas ni mesti rindu kat baby..urmm.. specially emak, opcoz sgt rindu, coz dia paling rapat
dengan baby. katanya, lps raye haji ni.. kakak mahu ambil babynya balik,
coz dah ok keadaanye di johor.. ye ke? emm..negok kan jela ea..huhu ;(

psst : saya tidak membenarkan...baby saya di amek kakak.. ~erkk.. ok bhai...~

4 comments:

  1. same lah...bila kita dah jaga..pastu makayah dia amek balek..msti terasa sunyi pasnh...

    ReplyDelete
  2. yup..betoi tu...ermm..rindulah nti..huhu :(

    ReplyDelete
  3. hehe...kahwen la cepat2 bro..=)

    ReplyDelete
  4. hawiz : hehe..tngu smpi seru dlu bro..~erkk

    ReplyDelete

Followers