Monday, March 21, 2011

serupe tpi x sama.. hehe..


selamat malam sume...
uit2...korg2 nga watpe? huhu.. okeh la..
mlm ni aku sgt boring..xde mnde kot buat.. so asik b'fesbuk jek..hurmm..
itu lew kejeNyew..adoii
actly nk tulis smting kat blog..tpi srious no idea..
tpi mse tgh surfing fb tdi an.. aku trpndg, & t'fkr smting utk tlis kat entry ni..
huhu "serupa tpi x sama".. fist2 dlu..aku nk mtk maap la ek kat dua bro2 nih..coz pnjm jap pic korg tnpe mntk izin..ops! jgn mare @ saman aku ye..aku xde wet..uhuk2....
okey2.."mntk izin ek.." :P..~ngee...
xde niat pape..just nk kasi tawu..unik cptaan Tuhan ni..ade yg dia cipta seakn sme...
cme kdg2 kita perasan...
emm, nk pemuskn kwn2 aku nih..aku nih x pemus..
so dpt pemuskn kwn aku jadila..femus jap kat blog aku la ~lalaa..

haa! msti de yg knl kn2 syafiq tu.. ehem2..da pemus antr blog2.. :P..
okeh, bro BASAR tu..adelah kwn sme tmpt aku study..hehe, SYAFIQ plak aku knl dri blog, emm..mse mule2 knl SYAFIQ ni kat blog dia.. negok2 muke mcm pnh nmpk..huhu.. tpi x trlints rupenye s'akan2 sma kwn aku incek BASAR tu..hehe...
sikalang..bru pasan.. okey klu ckp je msti x caya kn..
ye serious tipu same gile..for me la..klu korg x caya..negok sdiri...
~huhuu..

v
v
v
basar & syafiq

basar & syafiq

cmne? sme kn...
seriously "mcm" Kembar...haha
&

1 bnde lgi yg aku prasan diorg ni mnt team football yg sama
"Manchaster United" basar aku taw..dia emg gila mint MU,
yg syafiq aku prasan kat blog dia ade ltk logo MU tu..
so..sah2 mint gak ye dax? :P
kebetulan kn!..dua kwn aku yg s'akn serupa tpi mgkin x sama...
means x sama...mgkin prwatakn yg brbeza..hehe..
okey! lps nih bley mntx otograp ek...ops! hehe..

okey2 sje santai2 mlm sy yg buhsan nih...
sy xde kije nk wat...~lalalaa..:P ^^)


8 comments:

Followers