Sunday, February 20, 2011

bloglist howt!


okeh2.. ole krna..mlm ni xde mnde nk wat..
so aku d'jmput belouge cik Falia Shazana untuk join contest bro Meuz
jdi aku rse sgt menarik la exchange tuu.. menaik mcm besi brani la kot...
wow! h0wt gitew..... haha..
so sesaper yg nk join bloglist tu.. klik kat sini bro meuz

jadi spt yg dia mntk bro meuz.. pic profile?
& misz falia..sy kurg phm size tu? klu yg nih ley?
tpi yg da edit2 la kot..hmm



tp rasenye aku nk mek gmbo yg bwh ni la, bole? hehe..
coz nmpk sntai & ok sket kot..~ahaks..
v
v

ok..da siap! betoi ke cmni? huhuu..
nti mntk tuan blouge cropkn ek..
thnx... ^^)


4 comments:

  1. utk blog aku, aku akan cropkan.. tapi utk blog falia, dia nk bersaiz tepat..
    bersaiz tepat maksudnye tinggi dan lebar gambar tu sama.. width n height tu kene sama

    anyway, blog awk agak berat.. jgn letak banyak sgt widget yg tak penting

    ReplyDelete
  2. oo..ok thnz meuz for ur sugess... akn cuba d'kurgkn..hehe..^^)

    ReplyDelete
  3. falia : thz too.. nti u pilih la mne yg b'kenan ek.. klu rajin, nti tulun d'cropkn ye..klu x rajin u amek pic yg p'tme, rse cm size2 tpt gak kot..huhu.. ikutla.. :P

    ReplyDelete

Followers