Saturday, April 21, 2012

Ops jgn lpe VOTE Eqbal zack for Digi Wwwow Awards 2012, ayuh!!


Salam sejahtera semua!!
Ayuh ramai2 semararakkan Vote anda for Eqbal Zack.. 
& joint contest How to win LG Handphone with Wi-Fi
hanya tingal 2 hari je lagi, (bak kata abg eq kat my wall) ~ngee..

kenapa perlu vote? yup.. klu anda sudah mengenali beliau, pasti
anda akan jatuh cinta untuk mengenali blognya yang very interesting,
bagi sy blognya nice dgn coretan, perkongsian minda yg sgt santai..
entry yg ringkas colorful dgn gmbr.. sesuai untuk semua pembaca,
siapa je yang tak kenal..abg hensem kita ni, org yg sangat
berpengaruh dikalangan blogger.. ^^)
 siap artis popular Aaron aziz pon turun mengundi kot..
hebat ni, huhu, da mcm pilihan raya lak ek..ahaks~ terbaik r!
kami blogger2 sntiasa menyokong anda, utk kongsi kejayaan bersama..

yok2..jom klik sini utk VOTE bro Eqbal Zack!..
@ klik je kat sidebar blog sy ni... huhu


anda boleh lihat tour abg eq bersama peminatnye di sini gak 
Vote jgn tak Vote.. undian anda sgt berharga k..^^)

 all the best Abg Eq..




No comments:

Post a Comment

Followers