Tuesday, November 1, 2011

special wish to my mom..


selamat malam dan salam sejahtera..

okey. just short entry.. special entry to wish anniversary
of the birth my mother.. on ~ 1/11/11 ~ nice number right.. ^^)

Selamat Ulang tahun kelahiran ke-49, buat emak saya.. Pn.Zainab Bte Yusof.. doaku moga
emak sentiasa sihat, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki.. diberkahi dan dirahmati
setiap umur yang lalu, moga sentiasa bahagia dan ceria.. ^^) ~amiin..

~tadaa!!.. surpise to mom~

~49 years of love~

~eh, baby pon mahu potong kek yer..^^)~

~muahx by abah ~ehehe..

~mom, me & wit baby.. ^^)

~anak buah yang sulung~

yup.. becoz of special day.. im willing chef today..
sian mama saya, slalu dia masak, harini ank emak yang masak..
nak kasi mama rest je harini, orait.. huhu.. ;)

apa pun.. hari ini penuh indah dan ceria buat mama, Hepi birthday
to my beloved.. ~sayang mama saya ketat2.. muahh3..


Psst : Thanks too, more than a thousand words utk mak, yang telah melahirkan saya..~wee..da besau da saya ye.. ~ngee..^^)

8 comments:

  1. okey fine ! tetiba sangat teringin makan kek ! grrrr. btw, selamat hari lahir mak. eh ! cik. haha. untunglah header baru. bila nak tampal muka den kat atas tuh? lalalalala..

    ReplyDelete
  2. huhu thanks.. eh, tringin eh nk makan kek, soh le pkwe blnje..(ops! ~tett~...)
    ~err, klu tampal cik bulat kat ats tu, da len jadinyer.. title kne tkr "cik bulat & cik jejaka bulat..kot..keh3.. errmm..tp, if ade pon, mcm da xde space nk letak kat huruf mne..hehe..cik bulat kan comel like namanye..~erkk....

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir mak!...hehe

    ReplyDelete
  4. nadyaBubble : untung saya coz dpt mama saya..ngee~

    ReplyDelete

Followers