Saturday, August 14, 2010

hari yg kelam kab0t and agk klAkar...


Salam, hye...korg nga wtpe? pe xtvti korg wat weh..huhu..
tok arini aku nk cite tntg entri aku balik kg..fist week tok poase an...
sje jela balik..coz mama soh balik..kbtuln lak adek brdk kmpul... citer yg agak kelam kab0t and agk klakar la...haha, tpi mebi bgi aku je..wawaaa..
nk jdikn crite tket nk balik arini aku da bli, actly bole je bli underspot.. kirenye [ cwngn tket ] kat tmpt aku, tpi mgelakkn metiadaan bus cm peristiwa2 smb0m nih..aku bli la tok prepair awl..x nk blaku trpkse nek bus lompat2..hii..
asalnye aku da jnji ngn sowg pkcik nih, tok amek aku antr kat KTM, tpi bole lak pkcik uh x rply msg..n call pon x jwb..so da xde cre lain aku cri jln len tok pi KTM..
dlm k'adaan klam kb0t aku pon tipon la sesaper kwn aku yg leh tolg antrkn, alhmdulilh thz ar kat kwn aku sowg nih..coz dia sudi antr..sian gak sbnrnye, tpkse nyushkn owg len.. setibanya kat ktm, pjlanan ke smban mikn lmbt..dalah tket aku bli k0l 4.30, jam mse uh da kol4..haha..lawk gle..tngl bpe mnt je..walhal pjlnan komutr nk ke KTM smbn, mgmbl mse stega jam gak...haha, tup2 tren smpi dkt2 kul 4.20.. so dlm dri mse uh fkr cm da xde hrpn je nk balik gnekn tket yg tela aku bli uh..
kbtulan mse uh aku trfkr kwn aku de balik gak time yg smer..& tpi dia da smpi kat srmban.. so aku msg dia soh pkcik bus tngu jap bbrpe mnt..mlgnye pkcik bus uh x pat tngu ame...coz nti pe lak kate pnumpg len an..[ smbg japgi..]
dlm mse yg sme..tren yg aku tngu tdi da pon smpi..gak grm L0L..coz da ame tngu bru smpi..mebi delay gaknye sblm nih..[sAb0 jela]..


tnpe mnghiraukn owg aku nek jela tren uh...coz nk kejrnkn bus tdi..nek2 je tren uh..aku rase heran..coz sume ladies dlm uh..aku pn memg x psn yg tren tu khas tok wanita..sume pndg, nsb gak mse uh de la kaum adm yg naik 2,3 owg gak..tpi grbk sblhnye..x sme tmpt ngn grbk aku, kat grbk aku tu..memg fully gurl jer..waaa.. [ wat slamber jela..] coz da naek.. xkn nk kuar balik [pn2 pn da ttp] aku wat cool je, memg agk mnduga iman bln puase la an..haha..yelah dok antra wnita dlm uh..nsbla bln puase an..pkaian2 gurl mse uh agk sopn sntun gak la...so dpt la kwl pndgn... ala bkn slh aku an..da xde tren..spe soh lmbt sgt..pstu t'tbe dtgnye tren gurl je..tgh da lmbt memg x de cara len ar..huhu.. :P, [ nsb agk baek time dlm tren uh, mebi msg2 memhmi ngn k'adaan komutr delay..]so nk pndek an cite agi...[smbg cte tket tdi ]tket uh dpt d'tkr ke kol 5.30, nseb bek.. rzki thn nk tolg bln puase..alhmdulillah....
so dpt la naik gak, tpi agk late dri mse yg aku da bli uh...hehe..

mse pon belalu...aku pn smpi kat dstinasi time waktu owg da b'buka..yg peliknya aku x trfkr lnsung psl puase..hnge x ingt nk bli mknann tok b'buka...coz fkr mse tu memg smpt..[tpi x], so fist tme aku b'buka puase la tnpe mknann & minumn..huhu..
haha..klakar x? bole laa an...sje jelah just entri yg agk mnrik tok third rmdhan bgku kali nih..huhu..k la smpi d'stu je..buy2..slmat b'puase sume...~lalaaaa...


4 comments:

  1. mst ade gurl dlm tren 2 mengutuk2 ko sbb naik tren untuk pompuan tue..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. agakla..mule2 fkr cmtu gak...mgkin ade yg ngutk2..tpi nsb x thp sound daret..x ke haru biru kat situ..~lalaa..tpi mebi deorg memhmi kot aku t'slp msuk, ahahaa.. coz koc tu wrnanya sme je just label, cm tren bse..bse an wrna pink..huhu :P

    ReplyDelete
  3. tihihi..slambe sudah...bukan sengaja ye dak?

    ReplyDelete
  4. yup.. tnpe sngaje..huhu^^ | malu sye.. :P

    ReplyDelete

Followers