Thursday, May 27, 2010

Header b'wajah baru..haha

ermm..da lme x open blog..sngh sni jap nk update..huhu
mnggu lalu aku merajinkn diri m'edit photshop tok hias new latar kat header aku..
haha..almaklumlah, sje nk cri kelainan sket..chnge mood, ahaks..
ade gak org komen yg pic dulu tu cm org pic ptus cinta je..ahaa..xdela..sje je actually ltk pic tu.. ni aku da ubh yg baru..cantek x? haha.. jom tgok ape yg tlh aku ubh..

ni header yg dulu.... huhu


ni yg latest..hehe

tu je nk kasi taw..kot2 la kgkawan blog ade yg t'kejut ke..ingt silp in ke..huhu..
k laa..da nk kuar nih..slmt b'blog k..rerajin r sngh sni k..jdi folo skali er..daaa..


2 comments:

  1. ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Selamatkan Palestin.. Tanggungjawab Yang Wajib Ditunaikan ... Selamatkan Gaza!
    Ratusan ribu rakyat Palestin berada di ambang kebuluran..

    Misi KeAmanan dari kami…
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Weehhh sorry beb lama betul gua tak datang ziarah... Bussy sikit lah...

    yang ni memang cantik.... wah banyaknya muka ko... mesti awek-awek tergoda... aku suka yang baru ni

    ReplyDelete
  2. hehe..thz bro...ade2 je ek...xdela, bse2 je..huuu..:p
    jom, sme2 slmatkn plestin n misi bntuan tu..arap2 t'capai..

    ReplyDelete

Followers