Friday, May 7, 2010

eSpecialLy to U...


~ salam Ceria wat smua pgunjg blog ku...ummm..rsenye tok bln 5 la..bln yg best bg aku..coz bnyk yg dpt aku smbt..trutme my b'day..hehe ;)..slain tu..hr ibu, hr guru..n hri bapa..so 4 mngu nih, nua nk tles somting khas wat sesorg insan yg pling nua syg..yg bnyk bjse pd ku...n pling best dia la pndmping yg stia time aku suke & sdeh....huhu.. wlaupn ada yg m'ngnggap x brp elok mnymbut hr2 khusus cmni, but bgi aku slagi ianya baik..>x jdi mslah<...law tdk ble lgikn kt ni akn smbut hari2 cmni tok hargai mrk..[ ape pndpt korg?? ].ape pOn selamat hari ibu wat semua ibu slurh dunia nih...Especially my beloved MOM....I LUV U SO MUCH... wlaupn sluruh dnia mnymbut hrini or esok wat ibu..but bgiku setiap hr adlah hr2 bgi IBU... Hepi Mother Day
thnz ibu......

If like click here

4 comments:

  1. ~~Selamat hari ibu~~

    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
    ♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
    ♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
    ♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
    ♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
    ♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
    ..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

    Ibu..
    Di saat ku melihat dunia,
    Kau tersenyum menangis gembirra,
    Tatkala ku dibesarkan,
    kau berikan segunung kasih sayang,
    Selaut belaian..
    Ibu..
    Pengorbananmu akan ku balas,
    Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
    Biarpun ombak merobek dunia,
    Kau tetap ibuku yang satu.
    Salam kenalan salam persahabatan dari blog kami... moga kami mendapat respon yang baik dari blog anda....

    Salam ziarah salam muhibbah dari
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. thx afzanizm... ;) hepi mother day too..da wish kat mom lum... :D

    ReplyDelete
  3. thanks respon baik blog anda.... ape pun betul ape yang ko cakap setiap hari adalah hari ibu... Janji your mum bahagia dapat anak seperti kamu....

    Aku suka blog kamu ni... thaks ziarah blog aku...

    ReplyDelete

Followers